Resor

Malmö Veganmat Guide

Malmö är en av mina favoritstäder i Sverige. Veganalternativ är också ganska attraktiva och mycket mer jämfört med andra svenska städer. Särskilt de råa veganalternativen sprider sig snabbt.
Om du inte ser nyheterna hända i Malmö på svensk tv och du inte har några fördomar i åtanke, kanske du tror att detta är paradiset.

Staden är liten, när du går av järnvägsstationen kan du enkelt gå överallt till fots. På tågstationen välkomnar Raw Food House dig som öppnade en ny filial här förra året. Det finns många aptitretande hälsosamma alternativ från råa inslag till råa kakor och kallpresssaft.
Jag kommer inte riktigt ihåg hur många gånger jag har varit i den här staden, men varje gång jag går gör det att jag mår så bra.

Jag tillbringade en hel dag i Malmö innan jag återvände till Stockholm efter Köpenhamn och besökte de nyöppnade platserna, försökte så mycket jag kunde göra. Jag delar mina erfarenheter i Malmö i den här artikeln.

När du går rakt ut från järnvägsstationen och kommer till torget där den staty av Gustav Adolf placeras välkomnar dig till den nyöppnade filialen av Max Hamburgare.
Vegan Oumph-hamburgaren är min favorit hela tiden, men det är värt att prova nya inga kyckling-veganburger som de nyligen släppte förra året. Du kanske också är intresserad av Deli färska växtburger, men osten är inte vegansk, men du kan göra den vegansk genom att ta bort såser och ost.
Max Burgers hamburgare är Sveriges mest populära och läckra hamburgare i flera år.

Frukt- och grönsaksmarknad i Möllan-regionen:

Nära Möllan-området säljer denna Vegan Bar snabbmat veganrätter, främst hamburgare och öl. Jag ät inte här för jag använde mitt burgerval från Max. Det kan vara ett alternativ för alkoholälskare.

Jag måste säga att Möllan och de närmare regionerna är multikulturella, liknar Nørrebro i Köpenhamn. Om du funderar på att stanna i Malmö är det bättre att hitta hotell nära tågstationen och Lilla Torg i stadens centrum.
Moment Hotel, som ligger mittemot järnvägsstationen, är mitt favorithotell.

Ett rum med tågstation och flodutsikt kan vara mer behagligt att välja. Rummen är minimala, mycket smart designade. Du kommer att ha allt du behöver.

Coop-marknaden och 7 elva i tågstationen ligger tvärs över gatan. Glöm inte det nyöppnade Raw Food House (även känt som Agartha Kitchen).

Malmö Saluhall hade renoverats länge. Till skillnad från många saluhallar i sverige finns det ingen tung köttlukt och växtbaserade rätter dominerar istället för köttbaserade produkter i Malmö.

Fabriken i Malmö Chokladfabrik stängdes tyvärr, men det är möjligt att hitta många veganchoklad av dem i Saluhall. Färsk frukt och grönsaker och minst ett veganalternativ finns på varje restaurang.

AB Småland Malmö, detta är en grön livsstil konceptbutik. Det är möjligt att hitta många fina grejer från växter till designervaror, kläder och vintageprodukter.

Raw Kitchen Malmö Tiramisu

Malmö Espresso House hade samma veganprodukter som i alla andra svenska städer; rosa jackfruit wrap, kimchi och sötpotatis sallad.

I allmänhet är de inte tillräckligt välsmakande, för de som vill äta sallad är Coop, Willys eller Ica ett bättre alternativ skulle jag säga.

Ica Söder, vissa Ica-butiker i Sverige är speciella eftersom de är märkta som extra veganvänliga. Vi kan säga att den gren där nästan alla veganprodukter som säljs i hela landet samlas. Hagsätra-filialen i Stockholm är en av dem.

När jag kom till Malmö stannade jag in vid Ica Söder, liksom att ha rabatt på många produkter, såg jag några produkter som inte kunde samlas i Stockholm.

Tänk på en livsmedelsbutik mer än hälften vegan, det är där Ica Söder Malmö är. Det finns ständigt rabatter på vissa produkter. Produkter som inte är lätta att hitta i varje gren samlas ihop. Det är en av de första grenarna där nya produkter skickas för test.

No Comments

Leave a Reply