GOURMET RAWTÅRTOR: EN KOMPLETT GUIDE TILL RAW VEGANSKA BAKVERK

Se försäljningskanaler nedan

Ta en närmare titt inuti!

Ta en titt på vår GOURMET RAWTÅRTOR

Vi presenterar stolt den svenska utgåvan av vår bästsäljande GOURMET RAWTÅRTOR!

SWEDISH EDITION – DECEMBER 2020

OM BOKEN
I den här boken har raw konditor och instruktör “Nazlı Develi” samlat ihop pärlorna från hennes kurser och förser dig med en komplett guide till raw efterrätter som är fria från gluten, ägg, mejeriprodukter och raffinerat socker. Då ingredienserna inte utsätts för värme, förblir dessutom näringsvärdet och den naturliga färgen intakt.
Oavsett om du är nybörjare på att göra raw tårtor och vill lära dig allt från grunden, eller professionell och behöver nya utsökta recept att inspireras av, kommer ” GOURMET RAWTÅRTOR” att ge dig innovativa recept och många tekniska tips, så att du ka introducera ett helt nytt sortiment av raw desserter till ditt liv!

Boken är anpassad efter alla nivåer och är till för alla som är intresserade av att ta sina raw food-recept till en ny nivå, vare sig det är för förpersonlig tillfredställelse eller för avancerad professionell utveckling.

“Raw desserts” kommer att ge dig känslan av att äta någonting naturligt och fantastiskt gott- utan den negativa inverkan som många värmebakade efterrätter har på din kropp men med all nyttighet och läckerhet väl bevarad!

👉🏻I den här boken kommer du att hitta all den information du behöver om ingredienserna som används till att göra raw tårtor: allt från alternativ till oraffinerat socker och tips på hälsosamma fetter, till speciella ingredienser så som superfoods, salt, eteriska oljor och nyttiga bindemedel för få till rätt konsistens och mycket mer.

👉🏻Du kommer också att hitta unika NÖTFRIA raw tårtrecept, gjorda med gömda ingredienser så som kålrot, kålrabbi, blomkål, avokado, tamarind, grodd quinoa, sötpotatis och mycket mer. (Mängden av nötfria recept är anmärkningsvärd. Vanligtvis håller sig de flesta raw tårtor till cashewnötter som bas, men inte i den här boken. De nötfria recepten är tydligt märkta med ”nötfri” och en lista och tips på intressanta alternativ hittas i ett separat kapitel)  

Den innehåller också recept på svenska fikabitar, praliner, information om hur man tempererar raw choklad från grunden, recept på nötsmörkrämer och blommor, tips på hur man får en lyckad upplevelse i köket och hur man tar rätt beslut när man handlar. Dessutom kommer du att få lära dig om många av de grundläggande faktorerna som spelar en nyckelroll för smaken och texturen hos din efterrätt, som till exempel smakbalans, samt hur kan förbättra uppläggningen och presentationen av dina skapelser precis som en expert!

👉🏻Vi delar också med oss av våra signaturrecept, tips, hemligheter och de tekniker och kunskap som vi införskaffat oss genom åren för att skapa de vackraste och mest uppseendeväckande raw tårtorna, så att vi kan hjälpa dig att bemästra ”konsten att göra raw tårtor”!

💎Den här boken ger dig en stadig grund att stå på, så att du kan ta tina tårtor från ordinära till extraordinära utan att du behöver lämna ditt hem – när som helst, var som helst!

alla recept är raw, veganska, glutenfria, det finns också nötterfria alternativ, raw pralinrecept och mycket hur vet!

Boken kan köpas via försäljningskanalerna nedan: