Medicinsk Lnvändning av lövblad

Bay leaf tree är ett vintergröna träd som växer upp till en höjd av 12m. Deras tillväxt är mycket långsam. Vi kan säga att ett moget lövblad är ca 5-6 cm bred och 10 cm i längd.

Bladet, både torkat och friskt, och frukten av lövbladet används för medicinska ändamål och tillagning.

Bay blad innehåller vitaminer A, C, magnesium, kalcium, mangan, kalium och järn.

För århundraden sedan har antikens greker betraktats som lövbladet som en värdefull och medicinsk växt. De använde dessa blad på många olika sätt.

Numera använder folk dem för att krydda sina livsmedel.

Photo: Shutter Stock

Bay lämnar inkluderar linalool kemikalie som skapar en rök som vid inandning, lugnar kropp och själ. Linalool är känt för att minska ångest.

En annan fördel med dessa löv är att minska inflammationen i kroppen, särskilt inom våra leder.

Den här helande effekten kommer från den kemiska eugenol som finns på laurbladet. Eugenol innehåller också antioxidant. Så, att bränna dem har kapacitet att öka vårt immunförsvar.

Förutom dessa kan antioxidant- och antiinflammatoriska egenskaper hjälpa till att lindra vissa symtom på typ 2-diabetes.

för att se resultaten, är det nödvändigt att konsumera 3 gram laurier lämnar en dag. Det är bevisat i en studie publicerad i US National Library of Medicine.

Den liknande studien genomfördes Department of Human Nutrition i Pakistan. Slutsatsen var att användningen av lövblad minskar risken för kardiovaskulära sjukdomar och typ 2-diabetes.

Bay lämnar innehåller också vissa kemikalier som pinen, cineol och elemicin som bekämpar känslor av trötthet och ger en trevlig energi boost. Det är möjligt att få positiva effekter av rökningslövblad.

Att använda dem på detta sätt tar dig i ett högre och vaknat tillstånd och hjälper dig att få mer medvetenhet.

Bay lämnar har använts i templen med andliga egenskaper i århundraden.

No Comments

Leave a Reply