Shop

“NYTT NORDISKT MÖTER GAMMALT ITALIENSKT”

BESTÄLL NU

249 SEK + frakt

NYTT NORDISKT MÖTER GAMMALT ITALIENSKT: 45 perfekt kombinerade veganska pastasåser (Swedish Edition)

Standard fraktavgift 60 kr läggs till betalningen. Beroende på köparens specifika leveransadress kan den slutliga leveransavgiften variera.

Ta en närmare titt inuti!

Anteckningar för beställning:

  • Fraktavgiften beror på köparens specifika leveransadress och ligger oftast mellan 60 och 97.35 kr.
    • När du har slutfört din beställning på den här sidan kan exakt leveransavgift beräknas enligt angiven adress och justering kan återspeglas till det slutliga debiteringsbeloppet utan ytterligare bekräftelse. (Max tilläggsavgift får inte överstiga 97.35 kr)
    • Begränsningar av frakt för vissa länder: På grund av COVID-19 finns det fraktbegränsningar för vissa länder. Under beställningsprocessen kommer du inte att debiteras förrän leverans tillgänglighet har bekräftats.
  • För leveranstider och villkor följer vi ”Amazon.com” regler och erbjudanden.
  • För betalningsvillkor följer vi ”Paypal.com” regler och erbjudanden.
  • För detaljerad integritet och / eller villkor kan du besöka länken här.

“NYTT NORDISKT MÖTER GAMMALT ITALIENSKT:
45 perfekt kombinerade veganska pastasåser”

NYTT NORDISKT MÖTER GAMMALT ITALIENSKT: 45 perfekt kombinerade veganska pastasåser (Swedish Edition)

”Det nya nordiska köket” är en rörelse som har tagit Skandinavien med storm genom att kombinera föga kända lokala ingredienser med ett starkt fokus på hälsa, etisk produktion, modern teknologi och en lekfull vision.
Det har använts för att framhäva lokala, naturliga och säsongsanpassade produkter som en grund för nya rätter, både i restauranger och i hemmet.
Modern plantbaserad nordisk matlagning kan enkelt appliceras på traditionella italienska rätter. Det finns många oväntade likheter mellan italiensk matlagning och den nya nordiska stilen; köken lägger båda huvudfokus på färskhet, årstider och enkelhet. Precis som italienarna, har nordborna alltid säsongsanpassad, lokal och hållbar mat i åtanke; renhet, färskhet, enkelhet och etik används för att ta fram de rena, naturliga smakerna.

Skandinavisk mat är enkel. När du arbetar med de bästa produkterna, finns det ingen anledning göra det allt för komplicerat.Vi kallar det husmanskost – vardaglig mat. Den är naturlig och ärlig, gjord av basmat från den lokala omgivningen.

Förutom kreativa uppgraderingar av traditionella recept och några enkla recept på veganska ostar för att lyfta dina rätter, kommer du också att hitta gastronomiska möten mellan Italien och Sverige.

Vi har försköt att förmedla detta på ett så levande sätt som möjligt, med gourmeträtter så som glöggmarinerade belugalinser serverade med spaghetti och rotsellerisås. Den söta, kryddiga glöggen tillsammans med körsbär och den jordaktiga rotsellerin leder till en fantastisk smakupplevelse.
Boken fokuserar också på gourmetsåser gjorda på främmande ätbara växter tillagade enligt italienska mattraditioner, som har parats perfekt ihop med olika sorters torkad pasta.

Målet med boken är att uppmuntra kockar till att skapa en utsökt, plantbaserad pastameny genom att använda sig av 100% växter i köket. Den innehåller en mängd främmande grödor som växer i alla klimat, även om de inte alltid utforskats fullt ut ännu när det gäller deras kulinariska potential.

Vi tror fullt ut på att ”Nytt nordiskt möter gammalt italienskt” kommer att hjälpa dig att framhäva smakerna som dessa två platser har att erbjuda och låta dig se dem med nya ögon.

Om du inte har beställt det ännu – låt oss göra det här! Länkar till var den säljs finns här – köp din bok från gurmevegan com eller oberoende bokhandlare, Amazon Store, Kindle Store, Bookdepository, Bolcom, Adlibris, Walmart … du heter det! Det är överallt! Och om du ringer till din favoritbokaffär och inte hittar den, ber dem berätta om dem och beställa det!

KÖP BOKEN


TRY SOME FREE RECIPES FROM THE ” NEW NORDIC MEETS OLD ITALIAN” COOKBOOK featured on

Vegan Food & Living

UK’s best selling & award wining magazine!

Rigatoni Di Lapland

Gnocchi Coconut Curry

du kan också hitta boken på

– COMING SOON –

– Not avaliable –

No Comments

Leave a Reply