Selleri Juice Galenskap

Jag har läst att selleri har möjlighet att skapa långsamma förbättringar för alla slags hälsoproblem länge men inte “ta hand om det”. Vi lever i en värld där människor målar i glödande färger allt, det gjorde ingen mening först eftersom det alltid finns en stor hälsotrend som alla pratar om. Det är svårt att veta vad som verkligen fungerar, och om det är värt att lägga till din dagliga rutin. Men när jag hörde att två av mina nära vänner provade sellerijuice varje morgon och kände mig oerhört bra, bestämde jag mig nyligen för att gå med i selleri galenskap!

Vilka är fördelarna med sellerijuice?

Selleri är en stor alkalisk mat. Det återställer ditt centrala nervsystem, tar bort gamla toxiner och gifter från din lever och hjälper till att rena blodomloppet, hjälp vid matsmältningen, slappna av i nerverna, minska blodtrycket och rensa upp hudproblem. Selleri är rik på vitamin A, magnesium och järn, som alla hjälper till att ge näring åt blodet. Sellerijuice är också rik på organisk natriumhalt, vilket betyder att den har förmågan att släppa bort kalciumfett från lederna och hålla dem i lösning tills de kan elimineras säkert från njurarna. Det är ett effektivt naturligt diuretikum, och tillsammans med dess förmåga att spola toxiner ut ur kroppen minskar det också uppblåst buken och ödem.

“Williams, i medicinsk medium, säger sellerijuice” är en av de mest kraftfulla och helande saft vi kan dricka. Bara 16 uns färsk selleri juice varje morgon på tom mage kan omvandla din hälsa och matsmältning på så lite som en vecka. ”

Det är mycket viktigt att använda den här magiska drycken korrekt för att se framgångsrika effekter på vår hälsa.
-Tag rent sellerijuice på en tom mage på morgonen. Varför? Eftersom det kommer att stärka din matsmältning av mat du äter för resten av dagen.

-Hvis det är svårt att dricka det ensam, kan du lägga till 1/2 citronsaft eller gurka och 400 ml vatten i mixern. De största fördelarna kommer när sellerijuice konsumeras på egen hand. Att tillsätta andra ingredienser till saften kommer att späda det är medicinska egenskaper.
Men det har stark smak för dig, börja blanda med gurka tills du blir van vid det.

-Hur mycket? 16 oz är idealisk mängd varje dag. En stor gäng gör vanligen 16 oz juice

-Väta minst 30 minuter efter att du har druckit din sellerijuice innan du konsumerar någonting annat.

– Använd organiskt selleri när det är möjligt. Om du använder vanligt selleri, var noga med att tvätta det i varmt vatten, långt innan du klämmer fast.

-Drinka omedelbart för bästa resultat.

Jag kände en otroligt lugnande och avslappnande effekt på mitt sinne, kropp och känslor när jag drack sellerijuice. Så bestämde sig för att skriva detta inlägg. Jag tycker oftast inte trevligt att rekommendera något till någon, för vi är alla olika men det finns en sak som är samma för alla. Varje dag skickar våra kroppar signaler om vad som händer med vår immunhälsa genom vårt hår, hud, inflammation, sömn, energi, begär, etc. Vårt mål som individer borde vara att ta reda på vad vår kropp säger till oss och lyssna intuitivt för att se vad det behöver. Min erfarenhet av sellerijuice kommer förmodligen inte att vara densamma som din. Mitt mål är att hjälpa näring min kropp med bästa möjliga mat och att leva så mycket av en icke-toxisk livsstil som möjligt. Med sellerijuice känner jag att jag städar min kropp uppifrån inifrån! Så, jag kommer att fortsätta att göra detta.

No Comments

Leave a Reply